“Kukaan ei voi pysyä välinpitämättömänä hänen viehätysvoimaansa kohtaan”: Tässä on Zeta Jonesin ja Douglasin ihastuttava tytär.

Zeta Jonesin ja Douglasin perijätär ylitti vanhempansa kauneudessa

Mainittakoon, että ikoniset ja legendaariset puolisot ovat olleet onnellisesti naimisissa jo kahden vuosikymmenen ajan, eikä 25 vuoden ikäero heidän välillään kuitenkaan estänyt heitä olemasta yhdessä. Tunnetut puolisot kasvattavat tällä hetkellä kahta perillistään.

Douglasin ja Jonesin hurmaava tytär on jo 19-vuotias ja hänestä on tullut maanpäällinen kaunotar. On syytä huomata, että Carys on hiljattain valmistunut koulusta ja nyt hän matkustaa laajalti ympäri maailmaa ja harrastaa aktiivisesti urheilua.

On tärkeää mainita, että hänen vanhempansa eivät halua, että heidän perillisensä harjoittavat show-liiketoiminnan alaa, vaan valitsevat muita ammatteja. Kaikki, jotka näkivät nämä sydäntälämmittävät perhekuvat, tulivat välittömästi iloisiksi.

“On hienoa, että heidän lapsensa eivät seuraa vanhempiensa ura-askeleita”, “Mitkä ihanat geenit”, “Hänestä olisi voinut tulla menestyvä malli”, “Mikä maanpäällinen kauneus”, “Hänellä on aivan virheetön ulkonäkö”.

Mitä pidit heidän tyttärestään Carysista?

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant