“Tulevia supermalleja!” Charlie Sheen näytti aikuiset kaksospoikansa ja räjäytti verkon ilmaan

Jos et halua rakastua ensisilmäyksellä, älä katso Sheenin aikuisia poikia! 🤫🫣Kaksospojat muuttivat 1️⃣4️⃣ ja ovat valmiita varastamaan kaikkien sydämet! 💘He ovat jo kasvaneet isästään ja tulleet hänen kopioikseen! 😮Katso tuore kuvamateriaali nuorista sydäntenmurtajista tästä artikkelista! 👇

Paparazzit ovat viime aikoina onnekkaasti nähneet Charlie Sheenin poikiensa kanssa. Erinomainen amerikkalaisnäyttelijä ja hänen kaksospoikansa kävivät yhdessä syömässä välipaloja ja smoothieita. On syytä mainita, että 57-vuotias filmitähti on omistautunut ja huolehtiva isä.

Perhe kuvattiin torstaina 28. maaliskuuta. Mielenkiintoista on, että Max ja Bob ovat jo kasvaneet isäänsä pituudessa, vaikka ovat vasta 14-vuotiaita. He käyttivät aurinkolaseja ja näyttivät tyylikkäiltä.

Mainittakoon, että Max ja Bob ovat syntyneet hänen avioliittonsa aikana näyttelijä B. Muellerin kanssa. Heidän skandaalimainen avioeronsa vuonna 2011 ja jatkuvat erimielisyydet elatusmaksuista eivät estäneet näyttelijää ottamasta suurta roolia lastensa kasvatuksessa.

“Minut on bongattu monilta viihdeteollisuuden aloilta ja minun on ollut vaikea löytää vakituista työtä. Kaikki tämä on johtanut ansioideni suureen laskuun”.

Hän antoi 55 000 dollaria Brookelle ja 20 000 dollaria toiselle edelliselle kumppanilleen D. Richardsille heidän lapsilleen Samille ja Lolalle. Vuonna 2022 ilmestyneessä podcastissa Denise kertoo näkemyksiään suhteestaan Charlien kanssa. Hän oli kiitollinen miehelle heidän kahdesta suloisesta tytöstään.

Hän myönsi myös, että hän haki avioeroa ollessaan vielä raskaana ja sen julkistaminen oli melko vaikeaa. Hän oli kiitollinen kaikille ystävilleen ja sukulaisilleen elämänsä vaikeina aikoina.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant