“Lady Di:n toinen puoli!” Kurkistetaan prinsessan elämään hänen arkistokuviensa kautta.

Näitä harvinaisia valokuvia säilytettiin henkilökohtaisessa arkistossa vuosia, ja nyt on vihdoin aika paljastaa ne! 😮🧐 Prinsessa Diana oli yksi historian kuvatuimmista ihmisistä! 😍📷Vakuuttavasti kukaan teistä ei ole nähnyt näitä eksklusiivisia tilannekuvia! 😉Katso ne tästä artikkelista! 👇

Prinsessa Dianan rakastava ja myötätuntoinen luonne, vertaansa vailla oleva anteliaisuus ja hyväsydämisyys tekivät hänestä yhden historian rakastetuimmista kuninkaallisista jäsenistä. Hänen onneton avioelämänsä ja hiljaiset taistelut eivät pilanneet hänen herkkää luonnettaan.

Kun häneltä kysyttiin, näkikö hän itsensä maan kuningattarena, Lady Di vastasi hetkeäkään miettimättä, että hän halusi olla ihmisten sydänten kuningatar. Kukaan ei kiellä, etteikö hän olisi muuttanut Britanniaa ja monarkiaa radikaalisti.

Hänen kihlautumisensa ja sitten avioitumisensa prinssin kanssa herätti paljon julkista kiinnostusta, eikä kuninkaallinen pariskunta koskaan lakannut olemasta huomion keskipisteenä. Oli skandaaleja, ja perhe hajosi lopulta sen jälkeen, kun prinssi ilmoitti julkisesti rakkaussuhteestaan.

Pian avioeron jälkeen prinsessa Diana joutui kuolemaan johtaneeseen auto-onnettomuuteen, joka vei hänen henkensä ja jätti koko maan kyyneliin ja suruun. Ihmiset alkoivat syyttää palatsia siitä, että se oli antanut hänen kohdata epäoikeudenmukaisuutta avioliiton aikana Charlesin kanssa.

Hänen upea tiaransa ansaitsee erityistä huomiota. Edesmennyt prinsessa mainitsi, että se aiheutti hänelle päänsärkyä ja että sitä oli kirjaimellisesti sietämätöntä käyttää koko päivän. Myös hänen kihlasormuksensa oli jotain ihmeellistä.

Harva tietää, että puolisot olivat itse asiassa Tudor-dynastian Henrik VII:n jälkeläisiä kaukaisia serkkuja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant