“Hän on vanhentunut kuin viini!” Tältä Patrick Swayzen leski näyttää ja elää vuosia näyttelijän kuoleman jälkeen

Juuri osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ maailma hyvästeli Swayzen! 😭👋Elämänsä viimeiset minuutit hän vietti vaimonsa kanssa, johon hän oli hulluna rakastunut jopa 5️⃣8️⃣! 😓👏Vuodet ovat kuluneet, Lisa löysi uuden rakkauden ja meni naimisiin! 😮❤️‍🩹 Hän väittää yhä vaalivansa Patrickin kanssa vietettyjä vuosia! 👏Katso, miltä elokuvatähden ikuinen muusa näyttää nyt tässä artikkelissa! 👇

Yksi ikonisimmista, korkeimmalle kohoavista ja esimerkillisimmistä pariskunnista oli aikoinaan P. Swayze ja hänen vaimonsa Lisa. Puolisot olivat aivan erottamattomat vielä kuuluisan näyttelijän elämän viimeisinä hetkinä. Se oli vuonna 2009, kun Swayze jätti maailman kyyneliin ja suruun kuollessaan 58-vuotiaana.

Niille, jotka eivät tiedä, oli Ghost-elokuvan kuvauksissa, kun tulevat puolisot kohtasivat ensimmäisen kerran. Vielä yli 30 vuoden avioliiton jälkeenkin he katsoivat toisiaan rakkaudella ja lämmöllä. Kuten Swayze väitti, juuri naisen kylmäverisyys viehätti häntä ensi silmäyksellä.

He tapasivat ensimmäisen kerran, kun filmitähti oli vielä parikymppinen, kun taas Lisa oli 15-vuotias ja kirjoittautunut balettikouluun. Heidän välilleen syntyi kemiaa, ja vuonna 1975 he menivät naimisiin. Heidän elämänsä ei kuitenkaan ollut niin täydellistä kuin miltä se saattaa näyttää. Puolisot kokivat lapsensa menetyksen eivätkä voineet tulla vanhemmiksi.

Juuri Lisa oli se, joka seisoi hänen rinnallaan hänen elämänsä vaikeimpana aikana. Hänen isänsä ja siskonsa menehtyivät, ja hän yritti “mykistää” tuskaa alkoholilla. Lisasta tuli hänen suurin tukijansa ja hän auttoi häntä selviytymään tuosta haastavasta ajasta.

Puolisoita kohtasivat traagiset uutiset. Vuonna 2008 “Dirty Dancing” -näyttelijä alkoi kärsiä vakavista terveysongelmista. Vuotta myöhemmin hän valitettavasti menehtyi jättäen vaimonsa yksin. Aluksi Lisa piti petoksena uuden suhteen aloittamista toisen miehen kanssa miehensä kuoleman jälkeen.

Sitten hän tapasi miljardööri A. DePriscon ja pian he menivät naimisiin. Swayzen leski on jo 65-vuotias. Edesmenneen näyttelijän vaimo ja amerikkalainen korumyyjä ovat onnellisesti naimisissa ja jakavat usein romanttisia kuvia ilahduttaen verkon käyttäjiä. Lisa näyttää olevan edelleen “jumissa” parikymppisenä ja näyttää vaivattoman upealta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant