Uuden asunnon sijasta ostimme rappeutuvan asunnon ja teimme siitä unelmien asuinpaikan.

Ostimme vaimoni kanssa eläkeläisiltä vanhan asunnon ja annoimme sille toisen mahdollisuuden! 😉👏Jopa perheemme ei uskonut, että saisimme sen näyttämään paremmalta ennen kuin kerroimme lopputuloksesta! 🤭💪 Sinäkin voit nähdä sen upean muodonmuutoksen jälkeen tässä artikkelissa! 👎

Yllättäen tämän päivän nuoren pariskunnan valinta osui vanhaan ja surkeaan asuntoon, jonka edelliset omistajat olivat eläkeläisiä, joilla ei ollut rahaa remonttiin. Sen kunto jätti paljon toivomisen varaa, mutta se ei estänyt perhettä ostamasta sitä.

Heidän harras unelmansa oli saada oma asunto, mutta kun pariskunta näytti ostamaansa asuntoa, kaikkien leuka loksahti. He eivät hukanneet aikaa ja palkkasivat nopeasti sisustussuunnittelijan. Se oli varsin tilava asunto, jonka pinta-ala oli noin 100 neliömetriä.

He aloittivat remontin pienellä saneerauksella. Sisäänkäynnin lattiassa päätettiin käyttää kuviollista laattaa. Seinät maalattiin täyteläisen vihreällä sävyllä, ja sisäänkäyntiä vastapäätä asennettiin säilytysjärjestelmä. Eteisessä on myös verholla peitetty kodinhoitokomero.

Keittiön sisäänkäynti siirrettiin olohuoneeseen. Lattiassa käytettiin vaaleita laattoja aksenttikuviona, ja ne lisäsivät tunnelmaa entisestään. Käytettiin toiminnallisia pylväitä, joissa oli kodinkoneita. Keittiön takaosassa on kulmasarja.

Seiniin valittiin sininen väri. Kaasuvedenlämmitin piilotettiin hyvin taakse ja esiliina laatoitettiin valkoisilla laatoilla.

Mitä tulee olohuoneeseen, seinät on täällä maalattu vaalealla sävyllä ja täydennetty listoilla ja muulla sisustuksella. Olohuoneen lattiassa käytettiin parkettilautoja.

Siinä on myös pehmeä mukava sohva ja sitä vastapäätä on valkoinen lipasto. Yksi voi nähdä ruokailuryhmän aivan sohvan takana, joka vangitsi kaikkien erityisen huomion.

Sininen väri on esiintynyt keittiön lisäksi myös makuuhuoneessa, jonka osa on annettu erilliselle pukuhuoneelle. Tänne sijoitettiin sänky ja yöpöydät.

Seiniin valittiin kahdenlaisia maaleja ja tapetteja, ja kylpyhuoneen lattialle asetettiin kuviolliset laatat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant