“Tuskin kävellen ja pöhöttyneenä!” Goldie Hawn näyttää tunnistamattomalta lomamatkalla Aspenissa

Fanit alkoivat olla huolissaan Hawnista sen jälkeen, kun tämä oli hiljattain retkahtanut miehensä kanssa! 🧐😬Russell pitää hänen kädestään kiinni, jotta hän ei putoaisi ja näyttää kuinka paljon hänen vaimonsa on muuttunut! 🥺🤫 Kaikki alkoivat tämän jälkeen rukoilla näyttelijän puolesta! 🙏😧 Katso lisää tästä artikkelista! 👇

Se oli vuonna 1983, kun K. Russellin ja G. Hawnin uskomaton rakkaustarina kukoisti merkiten heidän “ikuisuutensa” alkua. Yksi alan kestävimmistä ja esimerkillisimmistä pareista on nähty viime aikoina lomallaan Aspenissa.

Goldie Hawn ja Kurt Russell pitävät lomaperinnettä yllä matkustamalla Aspeniin – katso kuvat! https://t.co/RA5kxaTj40

– People (@people) December 19, 2023

Paparazzit eivät jättäneet käyttämättä tilaisuuttaan vangita vanhempi puolisot, kun he pitivät tiukasti kiinni toisistaan ja jakoivat sitten lempeän suudelman. Ikoninen näyttelijä oli pukeutunut vihreisiin housuihin, tyylikkäisiin saappaisiin ja valkoiseen takkiin, kun taas Kurt oli pukeutunut farkkuihin ja ruskeaan takkiin.

Goldie Hawn, 78, ja Kurt Russell, 72, jakavat suloisen halauksen, kun he viettivät ostospäivää Aspenissa https://t.co/Ax8gyJxohF

– Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) 19. joulukuuta 2023.

Vaikka monet alkoivat vilpittömästi ihailla heidän erityistä sidettään ja ikuista intohimoaan, muut kiinnittivät huomiota hänen pöhöttyneeseen ja hauraaseen ulkonäköönsä, joka jätti paljon toivomisen varaa. Hänen melko epätavallinen ulkonäkönsä on herättänyt monia kysymyksiä ja jotkut alkoivat jopa huolestua hänestä.

Kuten Kate Hudson, heidän tyttärensä, mainitsee, vanhempiensa välillä on ikuista rakkautta ja hiipumatonta intohimoa, jotka ovat yli ajan. Hän vakuuttaa, että vuodet eivät tunnu kuluneen heidän kohdallaan koskaan. Heidän rakkautensa pysyy edelleen “koskemattomana” eikä tunnu tuntevan rajoja.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant