“Yritä olla rakastumatta!” Tällainen kaunotar Travoltan aiemmin “pulleasta ja epäviehättävästä” tyttärestä on tullut

Monet muistavat Travoltan tyttären vielä “läskinä”, mutta eivät tiedä miltä hän näyttää nyt! 😮😍 Häntä pilkanneet halusivat sanansa takaisin, kun näkivät näyttelijän perijättären uskomattoman laihdutuksen jälkeen! 😉🤌 Pulleasta tytöstä on tullut hottis, jonka uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

On kiistatonta, että julkkisten ja showbisnestähtien lisäksi myös heidän jälkikasvunsa kiinnittävät aina yleisön huomion. Heidän elämänsä ja ulkonäkönsä eivät koskaan lakkaa herättämästä kiinnostusta. Fanit pohtivat jatkuvasti, seuraisivatko he vanhempiensa jalanjälkiä vai eivät, ja tämän päivän artikkeli käsittelee J. Travolttaa ja hänen perhettään.

Tässä on Ella Bleu, joka on jo vakiinnuttanut asemansa itsenäisenä tähtenä, joka “ansaitsee” saavuttaa suuren menestyksen omillaan. Monet muistavat hänet edelleen pulleana tyttönä amerikkalaisen näyttelijän aiemmista postauksista, mutta kaikki on muuttunut sen jälkeen.

Sanomattakin on sanomattakin selvää, että Bleu on kehittynyt paljon sen jälkeen. Sen lisäksi, että hän on yhden amerikkalaisen elokuvateollisuuden lahjakkaimman ja korkeimmalle kohoavan hahmon tytär, hän erottuu edukseen karismallaan ja sitoutumisellaan opintoihin ja uraan.

Hän on jo aloittanut yksilöllisen elokuvallisen matkan. Hän on jo debytoinut amerikkalais-italialaisessa trillerissä “The Poison Rose”. On mainitsemisen arvoista, että hän pian koristelee valkokankaita uudessa elokuvassa – “Liisa Ihmemaassa” -filmatisoinnissa.

Valitettavasti hänen äitinsä ja Travoltan vaimo on menehtynyt syöpään ja jättänyt koko perheen kyyneliin ja suruun. Kaikki sanovat, että Kelly Preston olisi varmasti ylpeä perijättärestään ja siinä on totuus.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant