“Viettelevässä otteessa, jalat levällään!” Nicole Kidman on ranskalaisen Elle-lehden kannessa.

Kidman poseeraa puolialastomana jalat levällään on jotain, mitä naimisissa olevat miehet eivät saa nähdä! 🤤❤️‍🔥No ihme, että jopa Cruise oli hulluna rakastunut häneen! 😏💘 Hollywood-näyttelijän yksi viettelevimmistä kuvauspinnoista netissä, jonka näet tästä artikkelista! 👇

Ei voi kiistää, etteikö N. Kidman kuuluisi halutuimpiin, kysytyimpiin ja merkittävimpiin elokuvatähtiin, joiden kauneus ja viehätysvoima ovat ylitsepääsemättömiä. Kukaan ei kiellä sitä, että hänen naisellisuutensa ja ainutlaatuinen viehätyksensä ovat ylittämättömiä ja saavat kenet tahansa miehen rakastumaan ensisilmäyksellä.

Viime aikoina Kidman on koristanut Elle-lehden kantta, ja kuvat menivät välittömästi nettiin. Tuli vaikea uskoa, että 56-vuotias nainen voi näyttää niin upealta ja virheettömältä. Kuvaukset kuvasi Nicola Formichetti, joka on työskennellyt myös Lady Gagan ja muiden tähtien kanssa ja voi ylpeillä arvokkaalla kokemuksella.

Hän on esitellyt joukon ainutlaatuisia asuja luksusmerkeiltä, mukaan lukien Dolce and Gabbanan rohkea kokonaisuus yhdistettynä Cartierin koruihin, jotka korostivat hänen maanpäällistä viehätysvoimaansa ja jättivät vain vähän tilaa mielikuvitukselle. Voidaan sanoa, että Kidman näytti parhaalta ja ylittämätöntä.

On syytä huomata, että hän on ollut naisten puolestapuhuja elokuvissa, sillä hän on ollut mukana sellaisissa hankkeissa kuin “Fatal Temptation” ja “Experts”. Hän on myös saanut useita ehdokkuuksia, jotka heijastavat hänen uskomattomia uransa saavutuksia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant