Kaveri avasi käsintehdyn pikkutalonsa ovet ja nyt kaikki unelmoivat asumisesta siellä

25-vuotiaana halusin vapautta ja tein itselleni unelmieni pienen talon! 🤫🏡Kun näytin käsintehtyä taloani, kaikkien leuka loksahti! 😅👏Joittelin kaikki yksityiskohdat eksklusiivisella videolla, jonka näet tässä artikkelissa! 👇

Tämän päivän uskomaton tarina kertoo Derekistä, jonka ainoa toive oli tulla itsenäiseksi ja elää täysin omillaan. Pian valmistuttuaan kokkikoulusta hän muutti upeaan käsityönä rakennettuun taloonsa ja hänen vaalimansa unelma toteutui.

Ensimmäiseksi hän harkitsi rakentajien tutkimista, mikä auttoi häntä paljon talon hallitsemisessa ja rakentamisessa pelkillä omilla käsillään. He eivät ainoastaan opettaneet hänelle perustekniikkaa ja -taitoja, vaan antoivat hänelle myös suurta motivaatiota ja inspiraatiota.

Hänen valintansa osui lopulta yhteen käsityöläisliikkeeseen. Sitä johtaa rakentaja ja suunnittelija Shannon Black. Derek valitsi 28 jalan pituisen pohjaratkaisun. Siinä on riittävästi tilaa, mikä loi vapauden ja riippumattomuuden tunteen.

Pikkutalon hankinta maksoi hänelle 85 000 dollaria. Derek ei kadu mitään, ja hän on aidosti kiitollinen mahdollisuudesta saada näin upea ja superkotoisa paikka asua.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant