“Lähetän rukouksia!” Viimeisimmät uutiset prinsessasta jättivät ihmiset sydämeen murtuneina

Fanit alkoivat epätoivoisesti rukoilla Middletonin puolesta, kun uutinen levisi verkkoon! 💔🙏Mitä prinsessalle kuuluu leikkauksen jälkeen ja pystyykö hän koskaan hoitamaan kuninkaallisia tehtäviään? 🤫😟 Saat vastaukset näihin kysymyksiin tästä artikkelista! 👇

RadarOnlinen mukaan K. Middletonin kerrotaan harkitsevan kuninkaallisten tehtävien ja vastuiden jättämistä kokonaan. Sisäpiiriläinen väittää, että prinsessa ei ole vielä tehnyt päätöstä, mutta hänen terveydentilansa ja leikkauksen jälkeisten ongelmiensa ei-toivotut seuraukset ovat vieneet hänen veronsa.

Kuten tiedetään, hän on hiljattain käynyt läpi vatsaoperaation, jonka seurauksena hän joutui “katoamaan” hetkeksi parrasvaloista. Monet ovat sitä mieltä, että hän ei pysty palaamaan ennen pääsiäistä, mikä saa meidät ajattelemaan, että hänen kuntonsa jättää paljon toivomisen varaa.

Hänen olinpaikastaan ja terveydentilastaan ei ole vieläkään tarpeeksi vastauksia. Palatsin ylin sisäpiiriläinen kertoo, että tämä paine ja hänen kamppailunsa vaikuttivat sekä hänen fyysiseen että henkiseen terveyteensä.

Prinssi oli hänen kanssaan koko sairaalassa olon ajan, kun taas lapset eivät saaneet olla paikalla.

Yhdytään rukouksiin ja toivotaan hänen pikaista paranemistaan!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant