“Mr. Bean ei ole enää entisensä!” Kaikkien suosikki Rowan Atkinson on vanhentunut tunnistamattomaksi.

Fanit eivät tunnistaneet herra Beania uusissa skandaalikuvissa! 💔😦 Vuosia on kulunut ja Rowan Atkinson ei ole enää entisensä! 😩Uteliaat paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja kuvasivat ikääntyneen näyttelijän! ⌛😢 Katso, miltä hän näyttää nyt tässä artikkelissa! 👇

Se, miten näkyvä ja merkittävä näyttelijä Rowan Atkinson on muuttunut vuosien varrella, on tullut suurena yllätyksenä. Herra Bean näytti täysin tunnistamattomalta uusissa paparazzikuvissa, jotka herättivät monia kysymyksiä nettikansalaisten keskuudessa.

Mielipiteet sosiaalisessa mediassa vaihtelivat. Joidenkin mielestä hän oli tavallinen ikääntynyt pappa, jolla ei ole mitään erikoista, toiset taas ylistivät suuresti hänen uskomatonta lahjakkuuttaan ja merkittävää panostaan elokuvaan. Kukaan ei kiistä, etteikö häntä koskaan unohdettaisi herra Beanina.

Uteliaat paparazzit eivät jättäneet muutosta huomaamatta ja kuvasivat ikääntyneen elokuvatähden aiheuttaen kohua. Hän esiintyi harmaantuneilla hiuksilla, syvillä ryppyillä ja pulleammalla vartalolla. On sanomattakin selvää, että hän jätti ikuisen jäljen elokuvaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant