“Ikä on hänelle vain numero!” Helen Mirrenin leukojaan pudottava ulkonäkö palkintogaalassa ansaitsee erityistä huomiotamme

Ihmiset kiirehtivät tarkistamaan Mirrenin iän uuden hiustenleikkauksen jälkeen! 💇‍♀️🤩 Hän vanhenee kuin viini ja paranee entisestään ajan myötä! 💄💘 Katso hänen tuorein lookinsa tästä artikkelista! 👇

H. Mirrenin hiljattainen esiintyminen Beverly Hillsissä järjestetyssä 37. American Chinematheque Awards -gaalassa on tehnyt syvän vaikutuksen kaikkiin. Legendaarinen tähti sai ansaitusti elämäntyöpalkinnon.

Hänen uskomaton ulkonäkönsä uudella kampauksella käänsi siellä kirjaimellisesti kaikkien päät. Hänen epäsymmetrinen polkkakampauksensa korosti hänen eleganssiaan ja antoi hänelle entistäkin siromman ja hurmaavamman ilmeen. Hänen valintansa osui tyylikkääseen Yves Saint Laurent -kokonaisuuteen.

Siinä on musta bleiseri kultaisilla napeilla ja virtaava hame. Hänen muotivalintansa sai korkeimmat kehut. Tähden seurana oli hänen aviomiehensä T. Hackford. Hänen upea ulkonäkönsä yllätti kaikki paikalla olleet iloisesti.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant