“Äiti ja tytär alusvaatteissa!” Heidi Klum ja hänen tyttärensä osallistuivat avoimeen kuvaukseen ja aiheuttivat kiistaa

“19-vuotiaana hän varastaa naimisissa olevien miesten sydämet!” 👀❤️‍🔥Fans kritisoi Heidiä siitä, että hän sallii tyttärensä esiintyä ilman asua kameroiden edessä📷👙Äiti ja tytär ovat menettäneet täysin tajuntansa shame🙅🏻‍♀️Their mausteiset kuvat katso here⬇️

Kuuluisa saksalaismalli Heidi Klum ja hänen 19-vuotias tyttärensä Leni tulivat suositun alusvaatemerkki Intimissimin uuden mainoskampanjan kasvoiksi. Kuvat heidän osallistumisestaan projektiin aiheuttivat kiistaa ja ihmetystä kaikkien fanien keskuudessa.

Heidi jakoi kuvia kuvauksista sosiaalisessa mediassa. Kuvissa hänellä oli yllään taivaansininen alusvaatesetti, jossa oli valkoista pitsiä. Hänen tyttärensä valitsi raikkaan valkoisen setin satiinipuseron kanssa tyylikkääseen ja hienostuneeseen lookkiin.

Jotkut fanit ilmaisivat ilonsa tästä kuvauksesta, mutta on kuitenkin niitäkin, jotka kritisoivat Heidi Klumia siitä, että hän antoi tyttärensä esiintyä kameran edessä tällaisessa asussa. He ilmaisivat näkemyksensä, että tällaiset kuvat aiheuttavat häpeää.

Jotkut keskustelevat tytön pituudesta, joka on vain 164 cm. He ovat varmoja, että ilman kuuluisaa äitiään hän ei olisi pystynyt menestymään mallialalla. Mitä mieltä sinä olet tästä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant