“Äidin menetyksen jälkeen tunnistamattomaksi!” Millainen kaunotar John Travoltan tyttärestä on tullut, kuumentaa sosiaalista mediaa

Muistattehan vielä Travoltan tyttären pulleana ja ruma 😉 Katsokaa nyt ja yrittäkää olla rakastumatta! 🧐🧐🫠 Ella Bleun uskomaton muodonmuutos tekee otsikoita! 🤩 Katso artikkelista hänen ennen-jälkeen-kuvansa! 👇

Tunnette varmaan kaikki Ella Bleu Travoltan, legendaarisen Hollywood-näyttelijän ja edesmenneen Kate Prestonin perijättären. Monet muistavat hänet edelleen pulleana tyttönä, jolla ei ollut mitään viehättävää, ja voitte vain kuvitella heidän yllätyksensä, kun he törmäsivät Bleun uusiin kuviin.

Nainen koki elämänsä suurimman menetyksen, kun hänen äitinsä menehtyi traagisesti pitkän taistelun jälkeen rintasyöpää vastaan. Sydän murtuneena ja epätoivoisena Ella osoitti silti sitkeyttä ja jatkoi paikallaan tehden näin isänsä ylpeäksi.

Niille, jotka eivät tiedä, hän päätti seurata isänsä uran jalanjälkiä tehden debyyttinsä vuonna 2009 elokuvassa “Old Dogs”. Vaikka hän tiesi, että hänen julkkisvanhempiensa vaikutus ohjaisi häntä sinne, hän itse päätti tehdä oman tiensä menestykseen.

Hänen uskomaton muodonmuutoksensa laihduttamisesta ei antanut kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Bleun matka toimii inspiraationa monille ja rohkaisee muita pitämään toivon loppuun asti. Hänestä on tullut kymmenen kertaa hoikempi, viehättävämpi ja naisellisempi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant