”Huhut ovat vahvistuneet!” Prinssi William puhuu avoimesti Middletonista ja kuninkaasta ja jättää kaikki sanattomiksi

Prinssi rikkoo vihdoin hiljaisuuden ja antaa lausunnon Middletonista ja kuningas Charlesista! 🤫💥 Se mitä William sanoi oli jotain mitä kaikki eivät olleet valmiita kuulemaan! 🫢🤐Kun huhut leviävät, hän paljastaa koko totuuden! 💯 Miten Kate ja kuningas voivat? 🤔 Tarkemmat tiedot – katso artikkeli! 👇

Sanomattakin on sanomattakin selvää, että prinssillä on nyt edessään rankka kausi. Kuninkaallisten velvollisuuksiensa lisäksi hän hoitaa myös isänsä velvollisuuksia, sillä kuninkaalla on diagnosoitu syöpä ja hän saa säännöllisesti hoitoa. Hänellä on myös kiire huolehtia vaimostaan ja heidän kolmesta lapsestaan.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, myös prinsessa kärsii syövästä ja on hiljattain käynyt läpi vatsaleikkauksen, jonka jälkeen hän otti yhteyttä seuraajiinsa ja ilmoitti diagnoosista. Prinssin viimeaikainen esiintyminen varainkeruutapahtumassa on ollut merkittävä, sillä hän kertoi avoimesti heidän perheensä asioista ja sairaiden tilasta.

Aluksi hän kiitti aidosti kaikkia niitä, jotka ovat ”suihkuttaneet” perheelle hyviä toivotuksia lähettämällä rukouksia kuninkaan ja prinsessan puolesta.

”On reilua sanoa, että viime viikot ovat olleet hyvin keskittyneitä lääketieteellisiin asioihin. Joten ajattelin tulla ilma-ambulanssitapahtumaan päästäkseni irti kaikesta”.

Hän on myös jakanut joitakin yksityiskohtia perheenjäsenistä myöntäen, että he saavat asianmukaista hoitoa, mutta eivät silti pysty hoitamaan kuninkaallisia tehtäviään.

Rukoillaan heidän puolestaan yhdessä!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant