Kaikki tuomitsivat pariskunnan, joka osti vesitornin mutta alkoi haaveilla asumisesta siellä muutoksen jälkeen

Jätimme kaikki huomiotta ja ostimme ränsistyneen vesitornin! 😮💪💪Lopputulos rynnisti internetiin! 🤩🤯Kukaan ei ajatellut asiaa, mutta nyt kaikki haaveilevat asumisesta siellä! 😉👍Katso tästä artikkelista, miten muutimme ränsistyneen vesitornin upeaksi asuinpaikaksi! 👇

Eräs Patrick-niminen arkkitehti on aina ollut intohimoinen vanhojen rakennusten, erityisesti vesitornien, suhteen. Tavallisena Belgiassa kasvaneena poikana hän saattoi kuvitella, miten tällaisissa rakennelmissa voisi asua. Se oli yksi hänen lapsuuden fantasioistaan, jonka hän pystyi muuttamaan todellisuudeksi.

Kun hän oli jo aikuinen, hänen kumppaninsa ja hän ostivat tornin ja suunnittelivat sen muuttamista unelmiensa taloksi. Heti kun he törmäsivät ränsistyneeseen vesitorniin Brysselin ulkopuolella, Patrick tiesi, että se oli “se oikea”.

Se oli ollut hylättynä vuosikymmeniä. Patrick oli valmis maksamaan paikasta 43 000 dollaria, mutta ennen töiden aloittamista heidän piti saada siihen lupa maalta. Luvan saaminen kesti 7 vuotta ja jälleenrakentamisen loppuunsaattaminen 5 vuotta. Koko prosessi kesti siis 12 vuotta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant