“Muuttunut tytöksi!” Rodrigo Alves yllätti maailman tällä kertaa muuttumalla haluttavaksi tytöksi

Ensin muuttui Keniksi ja nyt upeaksi Barbieksi! 🤩💃🏻Rodrigo muuttui 74 leikkauksen jälkeen ainutlaatuiseksi tytöksi ja täytti dream👨🏻➡️👩🏻Her isot reidet bikineissä saavat jokaisen miehen haaveilemaan her👩‍❤️‍💋‍👨🔥Katso hänen mausteinen ulkonäkönsä here⬇️

Monet ovat tietoisia mallin Jessica Alvesin elämäkerrasta, etenkin hänen aiemmasta esiintymisestään nimellä Rodrigo Alves. Hän päätti hiljattain käydä läpi 74 kirurgista toimenpidettä. Kaikkien näiden leikkausten tarkoituksena oli antaa hänelle mahdollisuus tehdä muodonmuutos blondiksi, josta hän on aina unelmoinut.

Jessica väittää olevansa ainoa nainen, josta miehet unelmoivat. Hän esiintyi valokuvissaan provosoivissa bikineissä, jotka korostivat hänen kauniita muotojaan. Kuvien julkaisun jälkeen kaikki internetin käyttäjät eivät kuitenkaan kannattaneet hänen ulkonäköään.

Useimmat ihailivat Jessican ainutlaatuista ja ilmiömäistä kauneutta. Mutta joiltakin puuttui ymmärrys siitä, miksi hän teki niin rajuja muutoksia.

Käyttäjät väittivät, että kaikki Jessican muutokset tehtiin rahan ansaitsemiseksi ja kuuluisuuden saavuttamiseksi. He pohtivat, mitä tunteita ja mielipiteitä hänen vanhemmillaan voisi olla. Jotkut ihailivat hänen uutta kauneuttaan, kun taas monet olivat pettyneitä nähdessään, kuinka paljon hän oli muuttanut ulkonäköään.

Mitä sinä voit sanoa hänen päätöksestään? Jaa näkemyksesi kommenttiosassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant