Nais-sankaritar antoi surkealle talolleen upean muodonmuutoksen ja ylitti kaikkien odotukset

Kahdella kädellään ja ilman kenenkään apua nainen otti riskin ja hankki itselleen unelmien talon! 💪🤩 Hämmästyttävä muutos vanhasta paikasta upeaksi asunnoksi teki naisesta nettitähden! 😮👏Katso lopputulokset tästä artikkelista! 👇

Tämän naisen ostama talo ei houkutellut ketään muuta. Ihmiset eivät antaneet ajatustakaan edes vilkaista sitä tarkemmin. Sen kunto jätti paljon toivomisen varaa, eikä kukaan kiistäisi, että se kaipasi pikaista remonttia.

Hänellä oli päässään suunnitelmia, jotka hän toivoi toteuttavansa. Tulevaisuuden suunnittelu oli täysin hänen päätettävissään, ja hän tiesi tarkalleen, mitä halusi. Tämän seurauksena kylpyhuoneen koko kasvoi, mikä vähensi eteisen pinta-alaa.

Lattiaan laitettiin laminaatti ja seinät maalattiin valkoisen ja sinisen yhdistelmällä. Etuoven viereen ilmestyi riippukonsoli, ja sitä vastapäätä oli suuri peili. Keittiötilan sisäänkäyntiä siirrettiin aikaisemmin.

Kompaktista koosta huolimatta se on varustettu kaikella tarpeellisella. Valkoisilla julkisivuilla varustettua kulmakeittiökokonaisuutta koristavat esiliinassa olevat kiiltävät harmaansiniset laatat. Ruokailutila on keittiön ja vierashuoneen keskellä.

Makuuhuoneen mielenkiintoisin osa on luultavasti seinällä roikkuva peili aivan tilavan queen-size-vuoteen yläpuolella. Kylpyhuoneen kävelyteiden värit oli myös mietitty hyvin. Valittiin valkoinen ja oranssi.

Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant