“Sattumaa vai prinsessa Dianan reinkarnaatio?” Lady Di:n ja Charlotten silmiinpistävä samankaltaisuus tekee otsikoita…

Charlottella on samat silmät kuin isoäidillään prinsessa Dianalla – syvät ja täynnä kostoa! 🪢🧐Varaudu yllättymään nähdessäsi prinsessan tyttärentytär, joka on kasvanut aikuiseksi ja tullut Lady Di:n kopioksi! 😍😮Katso, miltä Charlotte näyttää nyt tässä artikkelissa! 👇

Niille, jotka eivät tiedä, prinsessalla oli sisarus – Charles. Hän iski hiljattain verkkoon arkistokuvan legendaarisesta siskostaan 1960-luvulta ja aiheutti kiistaa kuninkaallisen perheen fanien keskuudessa. Kuvassa oli pieni Diana, Charles itse ja heidän äitinsä puistossa.

Siinä hän oli vielä 6-vuotias ja näytti aivan samalta kuin lapsenlapsensa Charlotte. Prinsessan ja hänen lapsenlapsensa silmiinpistävä samankaltaisuus ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, ja siitä tuli nopeasti huomion keskipiste.

Voidaan sanoa, että hänellä on samat silmät kuin edesmenneellä isoäidillään – syvät ja täynnä kostoa ja kypsyyttä. On syytä mainita, että kuninkaallisen perheen fanit ovat viime aikoina olleet huolissaan K. Middletonin terveydentilasta.

Tiedetään, että prinssi Williamin vaimolle tehtiin vakava leikkaus. Puolisot eivät ole osallistuneet edes BAFTA-elokuvapalkintoihin, joka on merkittävä tapahtuma, jota he eivät ole koskaan aiemmin jättäneet väliin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant