“Isän geenit osuivat geneettiseen jättipottiin!” Tältä näyttävät Lopezin ja Anthonyn aikuiset kaksoslapset

Lopez esitteli kaksospoikaansa ja herätti kysymyksiä fanien keskuudessa! 🤔❓Julkkiksen ja Marc Anthonyn avioliitto kesti 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ – 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ jonka seurauksena maailmaan tulivat suloiset kaksoset! 👨‍👩‍👧‍👦😍 Lapset ovat jo 17-vuotiaita joiden uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Niille, jotka eivät tiedä, J. Lopez oli naimisissa M. Anthonyn kanssa ennen kuin hän palasi yhteen B. Affleckin kanssa noin 20 vuotta heidän eronsa jälkeen. Pariskunta toivotti tervetulleeksi kaksoset, jotka ovat jo 16-vuotiaita ja kasvaneet isänsä tarkoiksi kopioiksi.

Lopez on hiljattain jakanut mielenkiintoisen postauksen, joka on omistettu heidän 16-vuotissyntymäpäivälleen. Kuinka nopeasti aika lentääkään! Kuvat eivät anna yhdenkään verkonkäyttäjän jäädä välinpitämättömäksi aiheuttaen ristiriitaisia reaktioita. Maxin ja hänen isänsä silmiinpistävä yhdennäköisyys ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Huolimatta erostaan vuosien avioelämän jälkeen ex-pariskunta jatkaa yhteisvanhemmuutta ja pitää lasten hyvinvointia ja onnellisuutta erittäin tärkeänä. Myöhemmin Lopez tapasi uudelleen vanhan rakkautensa B. Affleckin, joka oli myös naimisissa ja jolla oli kolme yhteistä lasta J. Garnerin kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant