“Kukaan ei ollut valmis tähän!” Miltä Reevesin tyttöystävä näytti ennen kuin romanssi näyttelijän kanssa aiheutti kohun

100% varma, ettei kukaan teistä ole nähnyt Reevesin harmaahiuksista tyttöystävää nuorena! 😉 Tältä Alexandra Grant näytti ennen kuin hänen hiuksensa harmaantuivat! 👩➡️🧑‍🦳 Ne, jotka kutsuivat häntä “rumaksi ankanpoikaseksi”, haluavat sanansa takaisin! 🤫🤐 Katso arkistokuvat tästä artikkelista! 👇

Ei ole enää salaisuus, että K. Reeves on ollut pitkään romanttisessa suhteessa A. Grantin kanssa. Heidän ikäeronsa ei ole kuin kaksi vuotta, mutta silti taiteilija näyttää jopa vanhemmalta kuin legendaarisen näyttelijän äiti. Hänen epätyypillinen ulkonäkönsä ei lakkaa koskaan olemasta keskustelun aiheena.

Kuten tiedetään, hänen harmailla hiuksillaan ei ole mitään tekemistä iän kanssa, sillä Grant väittää, että hänen hiuksensa alkoivat harmaantua, kun hän oli vielä parikymppinen. Hänellä oli edessään vaikea valinta: värjätä hiuksiaan säännöllisesti vai omaksua luonnollinen kauneutensa. Hänen valintansa osui toiseen vaihtoehtoon.

Epätavallisesta ulkonäöstään huolimatta Grant on todella älykäs ja taiteellinen, jota Reeves ei valinnut kauneuden vaan persoonallisuuden perusteella, kuten fanit väittävät.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant