”Syntynyt mallintamista varten!” Kidmanin ja Urbanin tyttäret tekevät ensiesiintymisensä punaisella matolla

Osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ he menivät naimisiin ja Hollywood-näyttelijästä tuli kahden tyttären äiti! 👩‍👧‍👧😇 Monta vuotta on kulunut ja pikkutytöt ovat nyt jo 1️⃣3️⃣ ja 1️⃣5️⃣ vuotiaita! 🤫🧐 Faith ja Sunday ovat kasvaneet sen verran isoksi, että he varastavat sydämet ympäriinsä! 😉💘Katso heidän viimeisimmät ulkoilunsa tästä artikkelista! 👇

Kuten kaikki tiedämme, ikonisella Hollywood-näyttelijällä on melko kireät välit adoptiolapsiinsa. Koko juttu on niin, että hänellä ei kestänyt kauan Cruisesta eroamisen jälkeen unohtaa heidät ja osallistua vain vähän heidän kasvatukseensa. Muistutettakoon, että ex-puolisot adoptoivat kaksi lasta, koska he eivät pystyneet saamaan lapsia luonnollisesti.

Myöhemmin Top Gun -näyttelijä meni naimisiin K. Holmesin kanssa, kun taas australialaisnäyttelijä löysi rakkauden K. Urbanin kanssa. Hiljattain hän on esiintynyt AFI Life Achievement Award -tilaisuudessa yhdessä perheensä kanssa. Hänen esiintymisensä oli merkittävä, sillä hän toi mukanaan myös kaksi tytärtään.

Nyt yleisöllä oli loistava tilaisuus nähdä, miten pikkuiset ovat muuttuneet. Sunday Rose Urban syntyi Nashvillessä vuonna 2008 ja on kiinnostunut ohjaamisesta, kun taas Faith syntyi vuonna 2010. Mielenkiintoista kyllä, he antoivat hänelle nimen näin, koska he eivät koskaan luopuneet toisen yhteisen lapsen saamisesta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant