“Ei enää vaalea!” Julia Roberts juhli 55-vuotissyntymäpäiväänsä muodonmuutoksella ja uudella kuvallaan

Fanit eivät tunnistaneet Pretty Womania uusissa kuvissa! 🤔❓ Hollywood-näyttelijä on muuttanut radikaalisti imagoaan ja yllättänyt seuraajat! 💁‍♀️😵‍💫Roberts ei ole enää blondi! 👱❌ Löydät hänen tuoreet kuvansa tästä artikkelista! 👇

Hollywoodin elokuvalegenda on juhlistanut 55-vuotissyntymäpäiväänsä rohkealla muodonmuutoksella. Hän on muuttanut kampaustyyliään radikaalisti ja näyttää joidenkin fanien silmissä jopa tunnistamattomalta. Pretty Woman ei ole enää blondi.

Hänen uusi brunetti-lookinsa otsatukalla herätti reaktioita, jotka eivät anna yhdenkään verkon käyttäjän jäädä välinpitämättömäksi. Tämä korosti hänen luonnollista kauneuttaan ja antoi raikkaamman ilmeen. Hänen läpikäymänsä muutokset aiheuttivat ristiriitaisia reaktioita, eivätkä läheskään kaikki olleet samaa mieltä.

Se ei tietenkään jäänyt huomaamatta ja on edelleen otsikoissa!

Mitä mieltä sinä olet näyttelijän uudesta kuvasta?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant