Ihmiset nauroivat hänen rumalle vanhalle asunnolleen, kunnes hän teki siihen hämmästyttävän remontin ja jätti kaikki sanattomiksi.

Yksinäinen nainen osti ruman asunnon ja muutti sen unelmien asuinpaikaksi! 🏠😍Nainen otti tilanteen omiin käsiinsä ja nauttii nyt uskomattoman muodonmuutoksen tuloksista! 👏🫠Katso ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Säästääkseen rahaa tämän päivän sankaritar päätti ostaa ruman ja kurjan talon ja tehdä remontin täysin itse. Näin hän paitsi säästi rahaa myös sai mahdollisuuden suunnitella kaiken mieleisensä ja makunsa mukaan.

Hän palkkasi ammattitaitoisen suunnittelijan, jonka kanssa hän keskusteli kaikista ideoistaan ja sai jopa uusia harkitsemisen arvoisia ideoita. He tekivät valtavan suunnitelman, ja kaikki oli omistajan tahdon mukaan. Käytävä maalattiin valkoiseksi ja lattia suunniteltiin modernisti.

Omistaja päätti saada erillisen olohuoneen ja keittiön. Huonekalut ovat myös valkoisia ja herkkiä värejä. Sieltä hän löysi kaiken olennaisen. Nyt ruoanlaitosta on tullut paljon miellyttävämpää.

Vierashuoneen kirkkaat elementit sopivat täydellisesti minimalistiseen sisustukseen. Omistaja voi hengailla ystävien kanssa, rentoutua ja työskennellä täällä. Siellä seisoo pieni lasipöytä, ja sen päällä on kaunis maljakko, josta on tullut yksi sisustuksen mielenkiintoisimmista osista.

Myös makuuhuone koki suuria muutoksia. Siinä on mukava sänky ja siellä on kattokorkea vaatekaappi. Yöpöydät valittiin kokonaissuunnittelun mukaan. Myös vastaremontoitu kylpyhuone ansaitsee huomiomme.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant