“Tällä nöyryytät itseäsi!” Angelina Jolie kuvattiin kaapissa, mikä petti fanit

“Näyttää siltä, että stressi on vaikuttanut jopa hänen makuunsa!” 🤦‍♀️Angelina kuvat aiheuttivat suoranaista hämmennystä fanien keskuudessa💔😖Hänen asunsa muistutti fanien mukaan yöpaitaa👘🤷‍♀️No kukaan ei ole koskaan nähnyt häntä näin mauttomana, katso satunnaiset kuvat tästä👇

Äskettäin paparazzit ottivat New Yorkin lentokentällä uusia kuvia, jotka aiheuttivat pettymystä Angelina Jolien faneissa. Näyttelijä on yleensä hurmannut ihmiset asuillaan, mutta tällä kertaa hän hämmästytti meitä epätavallisella ulkonäöllään.

Angelina aiheutti hämmennystä fanien keskuudessa. Hän käveli lentokentällä valkoisessa rennossa mekossa, jota koristivat röyhelöt ja pitsi. Fanit kommentoivat, että hänen asunsa muistutti yöpaitaa. Näyttelijä lisäsi outoon asuun mustan takin, jossa oli kiiltävät mustat napit.

Jolie itse oli kuitenkin varsin tyytyväinen ulkonäköönsä. Hän oli tyttärensä Zaharan kanssa, joka tuli hänen kanssaan lentokentälle. Jolie ei tullut New Yorkiin tällä kertaa työmatkalle, vaan rentoutumaan tyttärensä kanssa.
Angelina on iloinen mahdollisuudesta viettää aikaa vanhimman adoptiotyttärensä kanssa. Loppujen lopuksi Zahara lähti Los Angelesista opiskelemaan Spelman Collegessa ja siksi he näkevät toisiaan harvoin.

Angelinalla on ilmeisesti lämmin suhde Zaharaan, jopa enemmän kuin muihin lapsiin. Siksi, kun hän saa opintonsa päätökseen ja hänellä on mahdollisuus rentoutua muutamaksi päiväksi, äiti ja tytär menevät jonnekin yhdessä.
Viimeisten kuuden kuukauden aikana Jolie ja Zahara ovat lentäneet kolme kertaa New Yorkiin, jossa heillä oli hauskaa.

Zahara osallistuu näyttelijän muita lapsia useammin hänen hyväntekeväisyystoimintaansa. Zaharan lisäksi Jolie matkustaa yleensä vanhimman adoptiopoikansa Maddoxin kanssa. Hän vieraili äskettäin Etelä-Koreassa äitinsä kanssa, koska on kiinnostunut korealaisesta kulttuurista. Hän opiskelee koreaa ja valitsi korkeakoulun Soulista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant