“Miksi pukea 12-vuotias lapsi näin?” Kaikki katseet ilmestyivät Beyoncen lapseen, jolla oli paljaat hartiat ja syvä kaula-aukko.

Koko internet keskustelee tähden tyttären rohkeasta asusta! 🥻😱 Laulajan lapsen esiintyminen palkintogaalassa nousee otsikoihin! 🤫🤯Katso mitä hän näytti tässä artikkelissa! 👇

Tuskin on ketään, joka ei olisi kuullut ikonisen laulajan tyttärestä. Hänen esiintymisensä hiljattain järjestetyissä palkintogaaloissa aiheutti kiistaa ja nousi keskustelujen aiheeksi. Se, missä hän esiintyi, tuli yllätyksenä.

Stylisti puki 12-vuotiaan beigen olkaimettomaan mekkoon, joka sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Hänen syvä kaula-aukkonsa ja paljaat olkapäät aiheuttivat kohua. Hänen hennot kiharansa ja vaalea meikki sopivat asuunsa.

Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hän näytti kirjaimellisesti upealta. Tuhannet kriitikot ja verkon käyttäjät arvostelivat kuitenkin nopeasti hänen ikäänsä nähden sopimatonta asuaan. He ovat sitä mieltä, että laulaja “hemmottelee” häntä, mikä ei ole oikea vanhempien lähestymistapa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant