“Muuttui mannekiiniksi!” Meghan Marklen muuttuneista kasvoista kauneusleikkauksen jälkeen keskustellaan yhä

“Plastiikkakirurgit tekivät hänestä todella pilaa!” 👩🏻‍⚕️🫣Meghan Markle kääntyi turhaan kosmetologien puoleen ja pilasi koko kasvonsa💉🙅🏻‍♀️It on jo liikaa, katso itse article👇🏻

On kulunut kaksi vuotta siitä, kun Meghan Markle ja prinssi Harry päättivät lähteä Britanniasta. Lehdistö seuraa kuitenkin edelleen heidän jokaista liikettään. Kuvat pariskunnasta koripallopelin aikana nousivat hiljattain julkisuuteen. Näiden kuvien jälkeen kaikki hämmästyivät Ted Talk -show’n aikana otetusta kuvamateriaalista. Meghan nauhoitti lyhyen puheen, josta tuli keskustelun pohjana yleisön keskuudessa.

Sussexin herttuatar näyttää täysin erilaiselta kuin mitä ihmiset ovat tottuneet hänet aiemmin näkemään. Aiemmin hän käytti tyylikkäitä lookeja, mutta nyt hän suosii tyylejä, jotka muistuttavat Hollywood-tähtien tyylejä. Toimittajien mukaan Meghan päätti pitää taukoa kosmeettisten toimenpiteiden vuoksi.

“Vahva, itsenäinen ja itsevarma nainen!”, näin kolumnisti Sarah Vine sanoo Meghan Marklesta. Hiljattain, ennen kruunajaisiaan, Meghan päätti näyttää valmiutensa seuraavaan elämänvaiheeseensa.

Internetin käyttäjät keskustelevat Sussexin herttuattaren “uusista kasvoista”. Monet ovat varmoja, että Meghan kääntyi kosmetologin lisäksi myös plastiikkakirurgin puoleen. Millainen lopputulos mielestäsi tuli? Jaa näkemyksesi kommenttiosassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant