“Affleck, katso mitä menetit!” Jennifer Garner esittelee uuden poikaystävänsä ja herättää reaktioita

Garner esitteli uutta poikaystäväänsä ja herätti kysymyksiä näyttelijän fanien keskuudessa! 🤔🧐Tässä on mies, josta tuli näyttelijän rakkaus eron jälkeen! 😲😲🫢 Katso eksklusiivinen kuvamateriaali tästä artikkelista! 👇👇👇

J. Garner ja B. Affleck erosivat vuonna 2018 jättäen fanit kyyneliin ja suruun. Heidän eroaan seurasi näyttelijän jälleennäkeminen ex-kihlattunsa J. Lopezin kanssa. Mitä Garneriin tulee, hän on tiettävästi seurustellut John Millerin kanssa.

Jo kuuden kuukauden kuluttua heidän erostaan huhut leviävät ympäri verkkoa herättäen kysymyksiä fanien keskuudessa. Mainittakoon, että avioeron jälkeen ex-puolisot ovat yhdessä kasvattaneet kolmea suloista lasta.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, Miller on liikemies ja asianajaja. Hän on syntynyt vuonna 1978 ja toimii CaliBurgerin ja CaliGroupin toimitusjohtajana. Noin kuukausi sen jälkeen, kun Garnerista tuli sinkku, hän oli vielä naimisissa amerikkalaisen laulajan Caroline Campbellin kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant