“Fanit ovat huolissaan!” Matthew McConaughey laihtui 50 kiloa 5 kuukaudessa ja tuli tunnistamattomaksi

“Aikoinaan sydäntensyöjä on nyt laiha kuin harava!” 😱Tähän ei juuri kukaan faneista tunnistanut huolta aiheuttanutta laihempaa näyttelijä Matthew’ta🥴😳Käännyt eri ihmiseksi, katso häntä here⬇️⬇️⬇️

Elokuvamaailmassa käy joskus niin, että näyttelijät joutuvat muuttumaan roolejaan varten. Matthew McConaughey joutui tällaiseen tilanteeseen Dallas Buyers Club -elokuvan rooliaan varten. Täältä saat tietää, miten hän laihdutti ja mitä ongelmia hän kohtasi.

McConaughey kokeili dieettiä ja laihtui 50 kiloa vain viidessä kuukaudessa. Hän laihdutti erikoisruokavaliolla eikä harrastanut lainkaan liikuntaa. Joka päivä hän söi kalaa, vihanneksia, tapiokkavanukasta ja munanvalkuaista. Huolimatta siitä, että hän noudatti ruokavaliotaan tarkasti, hän salli itselleen harvinaisen nautinnon ja nautti vanukkaasta.
Hänen kohtaamansa ongelmat
McConaughey laihdutti, mutta kävi läpi paljon vaikeuksia. Hän oli kuitenkin hyvin vahva ja pystyi toteuttamaan unelmansa ja ruumiillistamaan Ron Woodroofin hahmon.
Muutoksen merkitys
Hän näytteli hahmonsa ratkaisevaa roolia ja alkoi kokea HIV/aidsin kanssa elävien ihmisten kohtaamia ongelmia. Pysyäkseen omistautuneena työlleen hän kohtasi monia ongelmia.

Autenttinen lähestymistapa näyttelemiseen
Hänen muodonmuutoksensa osoittaa meille, kuinka pitkälle jotkut näyttelijät ovat valmiita menemään hahmojensa vuoksi. Tämä Matthew todisti, että hän on tällainen määrätietoinen ihminen.
Terveys ja hyvinvointi
Vaikka monet ylistivät häntä tästä teosta, on silti tärkeää olla varovainen, kun on kyse terveydestään. Vähäkalorisia ruokavalioita tulisi käyttää lääkärien ja ravitsemusterapeuttien ohjeiden mukaan oikean ravitsemuksen varmistamiseksi.

Lopuksi haluamme sanoa, että Matthew McConaugheyn toiminta osoittaa, että hän on hyvin omistautunut näyttelijä. Vaikka hänen ruokavalionsa on epäsovinnainen, se mahdollisti hänen tavoitteensa saavuttamisen. McConaugheyn muodonmuutos toimii erinomaisena esimerkkinä siitä, mitä näyttelijät ovat valmiita tekemään rooliensa eteen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant