Kaikki ovat hämmästyneitä nähdessään, miten kerjäläinen on muuttunut pitkän parran ja likaisten hiusten jälkeen.

“Kodittomana meni parturiin ja tuli ulos Hollywood-tähtenä!” 😱Hän halusi hankkia partakoneen, mutta sen seurauksena muutti elämänsä ja muuttui tunnistamattomaksi👏💘Katsokaa nyt vain häntä täältä👇👇👇

Usein ihmiset, jotka haluavat muuttaa elämäänsä dramaattisesti, eivät tiedä, mistä aloittaa. Psykologit suosittelevat, että yrität ensin muuttaa ulkonäköäsi. João Coelho Guimarães joutui vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen ja jäi ilman kotia. Mies asui kadulla eikä hänellä ollut mahdollisuutta järjestää henkilökohtaista huolenpitoa. Eräänä päivänä hän päätti mennä parturi-kampaamoon ja pyytää partakoneen.

Mutta hänen yllätyksekseen kampaamon omistaja osoittautui ystävällisimmäksi ihmiseksi, joka päätti paitsi auttaa miestä, myös muuttaa hänet täysin. Taitava mestari vastasi pyyntöön, että henkilö tarvitsee paitsi parranajoa, myös täyden valikoiman palveluja. Hän sanoi myös olevansa valmis tekemään kaiken täysin ilmaiseksi vain miellyttääkseen onnetonta miestä.

Peilistä häntä katsoi täysin erilaiselta vaikuttava ihminen. Uusi kampaus, viiksien ja parran leikkaaminen muuttivat kodittoman miehen tunnistamattomaksi. Täydellisen ulkoasun valmistumiseen kului vain pari tuntia.
Kampaamon työntekijät olivat järkyttyneitä omistajan toimista. Hänen kuvansa ennen ja jälkeen muodonmuutoksen päätyivät sosiaalisiin verkostoihin ja herättivät huomiota.

Silloin tapahtui todellinen ihme. Aivan sattumalta hänen siskonsa kuuli tarinan. Hän oli yllättynyt siitä, että hänestä tuli koditon. Niinpä satunnainen matka kauneushoitolaan johti siihen, että mies löysi jälleen perheensä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant