“Mikä ilmiömäinen muutos!” Tämä surkean näköinen paikka muuttui ylelliseksi moderniksi taloksi…

Tämä on yksi ja sama talo, voitteko uskoa? 🫣🤯 Tämän surkean asunnon radikaali muuttaminen kesti neljä kuukautta ja tässä on lopputulos! 😍👏

Tämän päivän sankarit ostivat tämän surkean talon ja toivoivat, että he muuttaisivat sen tunnistamattomaksi tehden siitä mukavan ja ylellisen paikan asua. Omistaja tarvitsi suunnitteluun mestarin ja luotti aluksi koko prosessin heidän käsiinsä.

Muuttamatta huoneen pohjaratkaisua aula sai kapean ja pitkän tilan muodon. Lattia on viimeistelty laatoilla, seinät on jaettu kahteen väriin, jotka on koristeltu kahdella listalla.

Mitä tulee keittiöön, valittiin vaaleat paalut ja seinät maalattiin harmaan sävyillä. Jotkin elementit olivat vihreitä ja valkoisia värejä, jotka luovat erityisen tunnelman sisätiloihin.

Vastapäätä on myös ruokailutila, joka on täydellinen paikka syömiseen ja perheen ajan nauttimiseen.

Ja tässä on makuuhuone – tärkein paikka rentoutumiseen. Se on suunniteltu sinisissä sävyissä ja näyttää sekä perinteiseltä että modernilta.

Siellä on pehmeä sänky, tyynyt, yöpöydät sekä TV-sarja. Kuinka mukavalta se näyttääkään!

Tämä huone kuuluu nuorelle sankarille. Ikkunaa vastapäätä on myös pieni työtila. Myöskään tyylikäs vaatekaappi ei jäänyt huomaamatta.

Ja lastenhuone pikku prinsessalle! Se on vaaleammissa ja herkemmissä sävyissä. Kuinka huolellisesti kaikki onkaan suunniteltu täällä!

Ja tietysti parveke, jossa voi juoda kupin teetä ja nauttia ihanasta näköalasta.

Myös kylpyhuone ja wc on suunniteltu tyylikkäästi. Katsokaa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant