Kaikkien suosikki Chuck Norris on 82-vuotias: tältä hän näyttää ja mitä hän tekee

Maaliskuun 10. päivänä suosittu näyttelijä ja taistelulajien taitaja vietti 82-vuotissyntymäpäiväänsä.

Viime aikoina hän on ollut harvinainen vieras televisioruuduissa, eikä hänestä ole juuri kuultu.

Sankarillamme on noin neljäkymmentä elokuvaa tilillään, joista katsojat muistavat erityisesti “The Way of the Dragon” ja tv-sarjan “Walker, Texas Ranger”, jossa hän näytteli yli 200 jaksossa ja vahvisti asemaansa siistimpänä ihmisenä. planeetalla.

Yksi hänen viimeisimmistä teoksistaan on elokuva “The” (2012), jossa hänellä oli cameo-rooli. Ja sitä ennen hän ei esiintynyt valkokankailla lähes seitsemään vuoteen.

Mutta Chuck ei ole toimettomana. Hän osallistuu aktiivisesti hyväntekeväisyys- ja lähetyskonferensseihin, mutta omistaa suurimman osan ajastaan rakkaalle vaimolleen Gina O’Kellylle.

Muuten, monissa lähteissä voit löytää tietoa siitä, miksi hän jätti elokuvauran, mutta siihen vaikuttivat todennäköisesti useat tekijät sekä ikä.

Joskus Chuck Norris osallistuu mainosprojekteihin ja esittelee tiettyjä tuotteita sivuillaan sosiaalisissa verkostoissa.

Näyttelijä menetti myös fyysisen kunnon sydänkohtauksen vuoksi ja joutui luopumaan kovasta työstä. Mutta julkisuudessa hän esiintyy aina iloisella ja pirteällä tuulella.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant