“Onko Adele taas lihonut?”: Adelen esiintyminen soolokonsertissa tiukassa mekossa herätti kysymyksiä

Adelen tiukka asu teki selväksi, että hän on taas lihonut

Ei tarvitse sanoa, että ikoninen ja yleisesti tunnustettu laulaja Adele ei lakkaa koskaan ihastuttamasta yleisöään charmillaan, naisellisuudellaan ja ainutlaatuisuudellaan. Kun taas tällä kertaa hänen viimeaikainen esiintymisensä tiukassa asussa herätti kysymyksiä verkossa. Hänen mekkonsa korosti selvästi hänen vartaloaan tehden selväksi, että hän on lihonut muutamia ylimääräisiä kiloja.

Lähes kolme vuotta sitten loistavan esiintyjän uralla oli kriisi. Hän jätti väliaikaisesti näyttämön ja piti sitten taukoa urallaan traagisen avioeronsa perijänsä isän Simon Koenckin kanssa.

Ja tämän seurauksena legendaarinen nainen alkoi radikaalisti muuttaa ulkonäköään, ja usko tai älä, hän muuttui tunnistamattomaksi vain vuodessa. Pulleasta naisesta hän onnistui muuttumaan upeaksi ja pienikokoiseksi naiseksi menettämättä kuitenkaan viehätysvoimaansa ja ainutlaatuisuuttaan.

Oli aika, jolloin Adelen fanit olivat jopa huolissaan esiintyjän äärimmäisestä ja epäterveellisestä laihuudesta.

Kun taas hiljattain hänen esiintyessään Las Vegasissa pidetyssä soolokonsertissa kävi varsin selväksi, että laulaja lihoi jälleen eikä ole enää “ihan nahkasta ja luista”. Adele esiintyi näyttävästi mustassa samettimekossa, jossa oli kaula-aukko.

Jotkut alkoivat valittaa, että laulaja on saamassa menetetyt kilot takaisin, kun taas toiset väittivät, että hän näytti lihavalta juuri tuon epätavallisen vyön takia.

“Hän lihoo taas”, “Kim, kadehdi hiljaa”, “Mikään ei voi pilata hänen kauneuttaan”, “En tajua, onko hän lihonut vai onko se mekko, joka visuaalisesti lisää ylimääräisiä kiloja”, “Upea, mutta yksi kysymys: miksi hänen lanteensa ovat valtavat?”.

Kuten ikoninen laulaja mainitsi, hän itse asiassa onnistui laihtumaan ilman keinotekoisia toimenpiteitä murskaavan ruokavalionsa, säännöllisen liikunnan ja treenin ansiosta.

Luuletko todella, että hän lihoi?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant