“On laitonta näyttää näin viehättävältä 53-vuotiaana!”: Zeta-Jonesin provokatiiviset kuvat ansaitsevat erityistä huomiotamme

Catherine Zeta-Jones unohti ikänsä ja näyttäytyi bodyssa, jossa oli syvä leikkaus! 😮🫣 Fanit eivät voineet irrottaa silmiään tästä näyttelijättärestä! 🫣😍

Kun Catherine Zeta-Jonesia katsoo, on vaikea uskoa, että tämä kaunotar on jo 53-vuotias. Sanoa, ettei hän näytä ikäiseltään, ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. Voi vain ihailla hänen ajatonta kauneuttaan ja rakastua hulluna tähän ikoniseen näyttelijättäreen.

Hän todisti, että voi näyttää upealta vielä 53-vuotiaana. Hänen viimeaikaisten kuviensa perusteella voimme sanoa, että tällaiselle kaunottarelle ikä on vain numero. Elokuvatähti täydensi kuvaansa tyylikkäillä aurinkolaseilla ja mielenkiintoisella hatulla.

Hänen puoliksi paljaasta vartalostaan tuli heti keskustelunaihe. Miljoonat tulvivat hänelle nopeasti paljon mukavia kohteliaisuuksia. Ihmiset voivat tuskin uskoa, että nainen voi tässä iässä näyttää niin upealta ja virheettömältä.

“Upea juuri sellaisena kuin hän on!”, “Selkeä voittaja ikonien joukossa”, “Jos ikääntyy, niin vain tällä tavalla”, “Aika on mennyt ohi tästä kaunottaresta!”, “Lapset pois ruudulta!”. Täällä on liian kuuma”, “Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä ikääntyminen on”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant