“Mitä näyttelijä löysi hänestä?”: Tältä De Niron vaimo näyttää “rehellisissä” kuvissa

Paparazzi kuvasi vahingossa De Niron nuoren vaimon ilman meikkiä ja filttereitä 😱😱😱

Tässä on nainen, joka, uskokaa tai älkää, on hiljattain synnyttänyt tämän näyttelijän seitsemännen lapsen. Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, suuri elokuvatähti oli 79-vuotias, kun puolisot toivottivat vastasyntyneen tervetulleeksi.

Heidän riskialtis päätöksensä tulla vanhemmiksi tässä iässä aiheutti nopeasti ristiriitaisia mielipiteitä verkossa. Se, että miehestä tuli jälleen isä, aiheutti kohua hänen faniensa keskuudessa.

Valokuvaajat eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja ikuistivat heidät romanttisilla treffeillä, kun he nauttivat lomastaan. Paparazzit näyttivät, miltä hänen rakas vaimonsa näyttää retusoimattomissa kuvissa.

Kuvat lähtivät heti leviämään ja niistä tuli keskustelunaihe. Asia on niin, että fanit eivät odottaneet näkevänsä häntä ilman meikkiä ja filttereitä. Jotkut ovat huolissaan siitä, kuka huolehtii heidän lapsestaan, kun heistä tulee vanhempia isovanhempia.

Ihmiset ovat eri mieltä heidän liitostaan. Tämä epätyypillinen pariskunta ei lakkaa kohtaamasta kritiikkiä kansainväliseltä yhteisöltä.

Voit vapaasti jakaa mielipiteesi alla!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant