“On laitonta näyttää näin seksikkäältä 60-vuotiaana!”: Demi Moore todisti jälleen kerran, että ikä on hänelle vain numero

Demi Moore unohti ikänsä ja näytti alastoman vartalonsa pelkissä pikkuruisissa bikineissä! 🫢💘

Hollywood-näyttelijän tuoreet kuvat saivat nopeasti kohua aikaan sosiaalisessa mediassa. Kun katsoo tätä upeaa naista, on melko vaikea uskoa, että hän on 60-vuotias ja jo isoäiti. Mutta joka kerta hän todistaa, että hänen kauneutensa on ajatonta.

Hän ei lakkaa näyttämästä, että ikä on hänelle vain numero eikä mikään voi pilata hänen maanpäällistä kauneuttaan. Ikoninen filmitähti tekee parhaansa pitääkseen itsensä kunnossa ja terveenä. Hän noudattaa erityistä ruokavaliota eikä koskaan jätä väliin säännöllisiä liikuntaharrastuksiaan.

Se, mitä hän syö päivässä ja kuinka paljon hän harrastaa liikuntaa säännöllisesti, muokkaa hänen upeaa kehoaan ja sisäistä harmoniaansa. Jopa jotkut 20-vuotiaat unelmoisivat tuollaisesta vartalosta. Hänen viimeisin lookinsa pikkuruisissa mustissa bikineissä herätti kohua ja nousi keskustelujen aiheeksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant