“Turvonneilla kasvoilla ja rennoissa vaatteissa!”: Tältä Adele näyttää, kun hän luulee, ettei kukaan katsele häntä

Fanit ovat pettyneitä! Paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja kuvasivat Adelea, kun hän ei osannut odottaa sitä lainkaan! 🧐 Tältä laulaja näyttää rennoissa vaatteissa ja ilman meikkiä! 😱🤯

Kun tämä ikoninen, lahjakas ja menestynyt laulaja laihtui ja muuttui tunnistamattomaksi, hänen ulkonäöstään tuli julkisen huomion keskipiste, eivätkä paparazzit ole siitä lähtien jättäneet käyttämättä tilaisuutta kuvata Adelea aina, kun hän on esiintynyt.

Hän ei ole esiintynyt lavalla jo kolmeen vuoteen, jonka tärkein syy oli hänen loukkaava avioeronsa aviomiehestään ja poikansa isästä. Tämä vaikutti kielteisesti hänen mielenterveyteensä, eikä hän vieläkään pysty puhumaan siitä ilman kyyneleitä.

Hänen viimeisin esiintymisensä täysin mustassa asussa ei antanut yhdenkään fanin jäädä välinpitämättömäksi. Valokuvaajat eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä kuvatakseen loistavaa laulajaa. Hänen kausaalinen ulkonäkönsä ja turvonneet kasvonsa aiheuttivat pian kohua ja nousivat keskustelujen aiheeksi.

“Olenko minä ainoa, jonka mielestä hän on taas lihonut?”, “Ei vain lahjakas laulaja, vaan myös huolehtiva äiti ja omistautunut nainen!”, “Vaikuttaa siltä kuin hän olisi tullut hautajaisista!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant