“Pitt, mitä teit tälle naiselle?”: Jolien hoitamaton ulkonäkö ryppyisissä vaatteissa ja rasvaisissa hiuksissa herätti kysymyksiä

Tuoreiden paparazzikuvien jälkeen fanit alkoivat taas huolestua näyttelijättären puolesta😱😱😱

On sanomattakin selvää, että paparazzit eivät koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta vangita maailman kauneinta naista aina ja kaikkialla, missä hän esiintyy. Herra ja rouva Smith -tähden viimeisin esiintyminen jätti paljon toivomisen varaa. Monien mielestä hän näytti hoitamattomalta.

Hänet napattiin rypistyneissä vaatteissa ja likaisissa hiuksissa, mikä herätti kysymyksiä. Hänen uupunut ilmeensä sai fanit jälleen huolestumaan näyttelijättären puolesta. Vaikuttaa siltä, että hän laihtui jälleen ja on masentumassa.

Monet ovat vakuuttuneita siitä, että hän kyllästyi lukemattomiin skandaaleihin, jotka liittyvät avioeroon Pittistä. Kaikki tämä vaikutti negatiivisesti sekä hänen ulkonäköönsä että terveyteensä. Hän ei näytä elävän elämänsä parhaita vuosia.

Luuletko, että tämä saattaa liittyä jotenkin hänen ex-mieheensä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant