Kukaan ei ajatellut ostaa tätä rappeutuvaa kylätaloa, kunnes eräs arkkitehti näki siinä potentiaalia.

Lopputulos jättää sinut sanattomaksi! 🤐😱 Arkkitehti sijoitti 40 00 dollaria ja muutti surkean talon upeaksi kartanoksi! 🛖➡️🏠Omistaja avasi sen ovet ja nyt kaikki haaveilevat asumisesta siellä! 👇

Aika tuli ja tämän päivän sankaritar tarvitsi kiireesti muuttaa elämänsä juurta jaksain. Hänen vaalittu unelmansa oli elää luonnon ympäröimänä, mutta saada kaikki edellytykset kunnon elämään. Lopulta hän törmäsi taloon kylässä, joka oli kaukana kaupunkielämän hälinästä.

Sen alkuperäinen ulkoasu jätti paljon toivomisen varaa, mutta hän näki siinä paljon potentiaalia, eikä mikään enää saanut häntä muuttamaan mieltään. Onneksi siinä oli hyvä perusta ja erityinen ilmapiiri, joka veti häntä eniten puoleensa. Kävi varsin selväksi, että talo oli ollut vuosia laiminlyöty.

Hänen halunsa olla mahdollisimman lähellä luontoa sai hänet jatkamaan ja aloittamaan radikaalin remontin. Viihtyisän maalaistalon tunnelman säilyttämiseksi seinistä poistettiin tapettikerros, jolloin vanha puurunko paljastui.

Se käsiteltiin huolellisesti ja säilytettiin alkuperäisessä muodossaan. Myös huonekalut ansaitsevat huomiomme. Joitakin kappaleita säilytettiin ja joitakin lisättiin. Uudella omistajalla oli tavoitteena säilyttää sen alkuperäinen kosketus ja ainutlaatuinen viehätys.

On moderni keittiö, olohuone, kylpyhuone sekä rentoutumisalue, joka ei anna kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Tämä on ehdottomasti yksi uskomattomimmista muutoksista, joita olemme viime aikoina löytäneet!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant