“Tulevaisuuden supermallit!”: McConaughey näytti kaksi aikuista poikaansa, jotka jo voittavat miljoonia sydämiä:

Tytöt ihastuivat McConaugheyn poikiin, joista on kasvanut sydäntensyöjiä😍😍

Avioliitot Hollywoodissa eivät yleensä kestä, mutta on tapauksia, joissa pariskunnat onnistuvat säilyttämään keskinäisen rakkautensa ja kunnioituksensa toisiaan kohtaan ja säilyttämään harmonian suhteessaan.

Tässä on “Dazed and Confused” -elokuvan ikoninen tähti, joka on omistautunut aviomies ja huolehtiva kolmen lapsen isä. McConaughey on hiljattain jakanut kuvia kahdesta perijästään leikatessaan toisen heistä hiuksia.


Tähden yksityiselämästä tiedetään kuitenkin vain vähän. Monet näkevät selvästi silmiinpistävän yhdennäköisyyden tähden ja hänen kahden lapsensa välillä. Etenkin 14-vuotias Levi näyttää aivan isänsä kopiolta. Perhe asuu nykyään Teksasissa.


Hän selittää, että on paljon helpompaa sanoa “kyllä” ja “ei” vaatii vielä enemmän vaivaa ja energiaa.


Kuuluisat puolisot ovat viime aikoina onnitelleet tytärtään tämän 13-vuotissyntymäpäivänä. Te kaikki voitte vilkaista synttärisankaria!


Mainittakoon, että mies ja Alves ovat Just Keep Livin’ -ohjelman perustajia. Oletko sinä tämän pariskunnan fani?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant