Harmaahiuksinen vanhus: 73-vuotias kuuluisa Richard Gere nuoren vaimonsa kanssa oli valokeilassa

Gere esiintyi hiljattain kolmannen vaimonsa kanssa, joka on 30 vuotta näyttelijää nuorempi.

On syytä huomata, että Richard Gere on ollut naimisissa kolme kertaa, ja hänen kolmas avioliittonsa on nainen nimeltä Alejandra Silva, joka on 30 vuotta kuuluisaa näyttelijää nuorempi. Hän on Real Madrid -seuran varapuheenjohtajan perijätär ja epäilemättä ihana ja upea nainen.

Ennen kuin Silva tapasi lahjakkaan näyttelijän, hän eli miljonäärimiehensä elatusavulla. Ei ensimmäistä kertaa, Gere myönsi, että hänen rakas vaimonsa on todellakin viehättävä ja upea nainen. Hollywood-näyttelijän mukaan Alejandra on naiskauneuden ja armon ruumiillistuma.

Nainen väittää usein olevansa hulluna Richardiin, ja hiljattain rakastavat puolisot esiintyivät yhdessä julkisuudessa, mikä aiheutti verkkokeskustelumyrskyn.

Tällä hetkellä Richard on jo 73-vuotias ja heidän ikäeronsa näkyy selvimmin. Komea ja viehättävä mies oli jo muuttunut harmaahapsiseksi vanhukseksi, mutta hänen vilpitön ja suloinen hymynsä ei kadonnut.

Jaa mielipiteesi!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant