“Lakkasi tunnustamasta perhettään!” Näin afasia on vaikuttanut näyttelijä Bruce Willisiin.

Breaking! 💥On aika sanoa “Hyvästi” hänelle, sillä dementia etenee ja hänellä on vain vähän aikaa jäljellä! 😭💔 Näyttelijä menettää muistinsa eikä tunnista enää sukulaisiaan! 😳😫 Pelkäämme, että hänen perheellään on surullisia uutisia jaettavana! 🤧Katso artikkelista lisää! 👇

Kenellekään ei ole mikään salaisuus, että tällä legendaarisella näyttelijällä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa uransa diagnoosin keskellä. Hänellä on dementia, joka etenee nopeasti ja me kaikki emme voi tehdä muuta kuin odottaa ihmettä. Kuolemaan johtava sairaus on jo vaatinut häneltä veronsa ja monet oireet ovat jo vaikeasti vältettävissä.

Viime aikoina paparazzit ovat kuvanneet silminnähden muuttunutta näyttelijää Los Angelesin kaduilla. Sanoa, että hän lakkasi näyttämästä itseltään, ei ole mitään sanottavaa. Hänen hiuksensa ja partansa harmaantuivat täysin ja hän laihtui huomattavasti taudin kanssa käydyn taistelun keskellä.

Tämä vaikuttaa hänen kognitiivisiin kykyihinsä, ja tiedetään, että hänen perheensä rukoilee epätoivoisesti hänen puolestaan. Kaikki perheenjäsenet yrittävät viettää mahdollisimman paljon aikaa hänen kanssaan. Jopa hänen ex-vaimonsa D. Moore ei jättänyt käyttämättä tilaisuutta onnitella häntä isänpäivänä mainiten, miten hyvä isä hän on aina ollut heidän tyttärilleen.

“Legendan loppu!”, “Sydämeni särkyy joka kerta, kun näen hänet niin heikkona ja epätoivoisena”, “Lähetän rukouksia!”, “Jumala, pelasta tämä mies”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant