Kuormalavoista paratiisiin: Kierrätyspuusta: Nainen valmistaa unelmien huvimajaa

Tanya Woolston -niminen nainen muutti kahdeksan vanhaa kuormalavaa upeaksi huvimajaksi ja loi tontilleen täydellisen rentoutumispaikan 🤩🤗 Hänen yksinkertainen mutta vaikuttava DIY-projektinsa on inspiroinut monia ja kerännyt kiitosta ja ihailua sosiaalisessa mediassa 👍 Katso lopputulos tästä artikkelista 👇

Käyttämällä perustyökaluja, kuten naulainta ja pihdit, Tanya purki kuormalavat osiinsa ja hioi ne lian ja roskien poistamiseksi. Hän jätti yhden kuormalavan ehjäksi huvimajan pohjaksi, jonka hän asetti maahan ja yhdisti muihin elementteihin muodostaakseen yksinkertaisen suorakulmaisen rakenteen.

Tanya porasi rakenteeseen reiät lyhtyjen johtoja varten ja merkitsi palkkeihin alueet, joihin valot ripustettaisiin. Sitten hän maalasi pohjan ja rungon harmaaksi, mikä loi yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen.

Kun maali oli kuivunut, hän kiinnitti valot ja asetti huvimajan sisälle vanhan patjan, joka oli peitetty kotitekoisella vedenpitävällä suojalla. Samanlaiset tyynynpäälliset lisäsivät viihtyisyyttä. Esteettisen ilmeen parantamiseksi Tanya verhoili huvimajan kankaalla, mikä antoi sille tyylikkään, lehden arvoisen ulkonäön.

Tuloksena on kaunis ja kutsuva huvimaja, joka näyttää siltä kuin se kuuluisi kiiltävään aikakauslehteen, vaikka se istuu ylpeänä vaatimattomalla tontilla.

Uskoisitko, että tämän upean luomuksen on tehnyt tavallinen nainen kierrätysmateriaaleista? Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu luomaan oma takapihasi paratiisi!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant