Hän luopuu sukunimestä “Cruise”! Tältä Cruisen ja Holmesin tytär näyttää ja asuu nykyään näin

Vaikka Cruisella ei ollut biologisia lapsia Kidmanin kanssa, hän sai tyttären toisesta rakkaudestaan Katie Holmesista! 🤗🥰Suri on jo kasvanut aikuiseksi ja juhli 1️⃣8️⃣th syntymäpäiväänsä!🫠💘 Valitettavasti näyttelijä lopetti yhteydenpidon tyttäreensä pian eron jälkeen!

Tuore hätkähdyttävä ilmoitus, jonka heidän tyttärensä on tehnyt, pudotti kirjaimellisesti kaikkien leuat. Koska Surilla ei ole minkäänlaista yhteyttä isäänsä, hän katsoi oikeaksi vaihtaa sukunimensä täytettyään 18 vuotta. “Cruisen” sijaan hän ottaa käyttöön äitinsä toisen nimen, joka on Noelle.

Nyt hänellä on siihen ehdoton oikeus, eikä hän halua tuhlata aikaa. Ihmiset ovat ihmetelleet, miksi ja miten mies voi lopettaa yhteydenpidon ainoaan biologiseen perijättäreensä. Muistutettakoon, että Top Gun -tähdellä on kaksi adoptoitua lasta N. Kidmanin kanssa.

Surin päätös kuvastaa hänen kestävyyttään ja sitoutumistaan. Hänen isänsä “sairas” pakkomielle skientologiaan on vaikuttanut myös tyttöön, josta on oletettavasti tullut syy hänen kahteen avioeroonsa. Hän välttää kertomasta joitakin yksityiskohtia suhteestaan A-listan vanhempiinsa ja suunnistaa omaa polkuaan.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от TMZ (@tmz_tv)

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant