“Miten hän kehtaa?” Christina Aguilera kuumentaa sosiaalista mediaa provosoivalla kuvauksellaan

Ilman paitaa ja rintaliivejä, hän näyttää KAIKEN, tuskin peittäen rintansa hiuksilla! 🤤❤️‍🔥 Tähti osallistui uuteen kuvaukseen eikä jättänyt mielikuvitukselle sijaa! 🤭🔥Jopa uskolliset fanit sulkivat silmänsä hämmennyksestä! 🫣Miehet, ette saa katsoa tämän artikkelin mausteisia kuvia! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi tätä moninkertaisesti Grammy-palkittua laulaja-lauluntekijää, jonka voimakas ääni ja hittibiisit ovat muokanneet hänestä yhden viihdeteollisuuden tunnetuimmista ja menestyneimmistä tähdistä. Häntä kutsutaan myös “sukupolvemme ääneksi”.

Vaikka hän on jo 40-vuotias, hän “pysyy edelleen uskollisena” rohkealle tyylilleen, joka ei useinkaan tunnusta rajoja. Hänen muotivalintansa ovat usein rohkeita ja törkeitä, jotka jättävät vain vähän tilaa mielikuvitukselle. Tällä kertaa se ei ollut poikkeus.

Hänen sosiaalisen median päivityksensä jätti kaikki ällistyneiksi. Ikoninen esiintyjä näyttäytyi ilman paitaa tai rintaliivejä. Hän peitti hädin tuskin rintansa upeilla vaaleilla hiuksillaan ja näytti enemmän kuin sallittua. Mitä tulee alaosaan, Christina valitsi siniset farkut.

Pikantit kuvat lähtivät välittömästi leviämään ja aiheuttivat raivoa fanien keskuudessa. Christina sai kovaa kritiikkiä liiasta intiimiydestä ja liian rohkeudesta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant