Kuka varasti Edwardin sydämen Pretty Womanissa? Tässä on nainen, josta tuli Richard Geren suurin rakkaus

Vaikka miljoonat haaveilivat Geren kutsuvan häntä “ihanteelliseksi mieheksi”, hänen sydämensä kuuluu vain yhdelle naiselle!💘 Se oli 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ hotellissa, jossa hän törmäsi ensimmäisen kerran Alejandra Silvan kanssa! 😮😍Siinä aikoina he molemmat kävivät läpi avioeroja ja olivat onnekkaita löytäessään toisensa! 🫠❤️‍🩹People kutsuu häntä “onnenpekka” kuviensa jälkeen, jotka sinäkin voit nähdä tässä artikkelissa!

Monet muistavat tämän erittäin lahjakkaan, tunnetun ja menestyneen näyttelijän, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Pretty Womanissa, Hachi: A Dog’s Tale” ja muista hienoista elokuvista. Hänen komeuttaan ja karismaansa kohtaan yksikään naiskatsoja ei voinut jäädä välinpitämättömäksi rakastumalla häneen heti.

Merkittävän näyttelijän yksityiselämä on ollut myös keskustelun aiheena. Harva tietää, että hän oli naimisissa malli C. Crawfordin kanssa vuosina 1991-1995, sitten näyttelijä C. Lowellin kanssa, jonka kanssa hänellä on poika nimeltä Homer. Kaikilla näillä avioliitoilla ja romansseilla oli kuitenkin yksi ja sama loppu.

Vuonna 2014 ikonisella elokuvatähdellä oli onni risteillä A. Silvan kanssa hänen perheensä Positanon hotellissa, kun he olivat käymässä läpi avioeroja. Suuresta ikäerosta huolimatta heidän välillään tapahtui kemiaa ja he päättivät seurata sydäntään.

Vuonna 2018 he solmivat avioliiton buddhalaisessa seremoniassa näyttelijän New Yorkin tilalla. Puolisot toivottivat tervetulleeksi kaksi perillistä vuosina 2019 ja 2020. Kun Alejandra kuvailee häntä innokkaaksi persoonaksi, Gere pitää häntä ystävällisenä, avarakatseisena ja huolehtivana naisena, joka toi valoa hänen elämäänsä. Hän ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta tunnustaa tunteitaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant