“On laitonta näyttää näin hyvältä 86-vuotiaana!” Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet amerikkalaista näyttelijää ja aktivistia Jane Fondaa.

Fanit joutuivat tarkistamaan Fondan iän uusimpien paparazzikuvien jälkeen! 🧐😮Hän osoittaa, että nainen voi säilyttää viehätysvoimansa ja näyttää upealta myös 8️⃣6️⃣! ❤️‍🔥🤭 Paparazzit bongasivat amerikkalaisnäyttelijän New Yorkin kaduilla ja tämä on jotain, mikä kaikkien pitäisi nähdä! 💥Kuvat – katso artikkeli! 👇

Kun katsoo Jane Fondan uusia kuvia, on vaikea uskoa, että amerikkalainen näyttelijä ja aktivisti lähestyy jo 87-vuotissyntymäpäiväänsä. Kuvat on otettu helmikuussa, ja niissä ikoninen tähti esiintyy tyylikkäässä asussa ja näyttää puolet ikäisekseen.

Showbisnestähden valinta osui muodikkaaseen trenssitakkiin, jota täydennettiin kirkkaan oranssin värisellä huivilla ja yhteensopivalla laukulla. Kaiken kaikkiaan hänen kuvansa oli onnistunut ja korosti Fondan ajatonta naisellisuutta ja viehättävyyttä. Voidaan sanoa, että hän on varmasti vanhentunut kuin viini.

Vielä tänäkin päivänä hän yrittää hoitaa kaikki omaisuutensa ilman kenenkään apua ja viettää paljon aikaa rakkaiden lastenlastensa kanssa, joita hän kirjaimellisesti jumaloi. Hän pitää erittäin tärkeänä pysyä fyysisesti aktiivisena, mikä on tärkein avain hänen ikääntymättömään energiaansa ja hiipumattomuuteensa.

Hän ei tietenkään enää tarjoa treenitreenejä, mutta hän harrastaa edelleen kevyttä painonnostoa ja kävelee paljon ja säännöllisesti. Hän pitää liikuntaa tärkeimpänä tekijänä pysyä nuorena ja energisenä iästä huolimatta. On syytä mainita, että hän pysyy edelleen uskollisena elämäntavoilleen eikä pidä ikää taakkana.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant