“Mikä odottamaton käänne!” Jolie esittelee uuden tatuointinsa 2024 Awards -gaalassa

Kaikkien leuka loksahti, kun hän näytti uuden tatuointinsa rinnassaan! 😲🫣 Näyttelijä kuvasi pikkulintua ja herätti kysymyksiä! 🧐🤔 Ihmiset kutsuvat häntä “maailman kauneimmaksi naiseksi” ja he ovat täysin oikeassa! ❤️‍🔥🤌 Katso tähden uusi tatuointi tästä artikkelista! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa hänen henkilöllisyyttään. Hän on menestynyt näyttelijä ja ohjaaja, joka nousi kuuluisuuteen rooleillaan elokuvissa “Herra ja rouva Smith”, “Wanted”, “Salt” ja muissa upeissa elokuvissa.

Uskomattoman lahjakkuutensa, tihkuvan uransa ja saavutustensa lisäksi hänet tunnetaan laajalti maailman kauneimpana naisena sekä sisältä että ulkoa ottaen huomioon hänen myötätuntoisen ja hyväsydämisen luonteensa sekä täysin virheettömän ulkonäkönsä.

Hän on myös omistautunut useille hyväntekeväisyyskohteille. Lisäksi hän on adoptoinut monia lapsia ja antanut heille toisen mahdollisuuden hyvään elämään. Hänen äskettäinen esiintymisensä palkintojenjakotilaisuudessa herätti keskustelua.

Hän toi nuorimman tyttärensä punaiselle matolle ja esitteli uutta tatuointiaan. Ikoninen filmitähti oli pukeutunut upeaan smaragdinväriseen mekkoon, joka antoi hänelle vielä enemmän eleganssia ja korosti hänen vyötäröään ja rintaansa.

Kyseessä oli samettimekko, jossa oli sydämenmuotoinen kaula-aukko. Mitä Vivienneen tulee, hänen valintansa osui tyylikkääseen kokonaisuuteen, joka koostui valkoisesta paskasta, turkoosista liivistä, housuista ja rusetista, jota täydensivät lenkkarit.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant