“Lihavasta hottikseksi!” John Travolta näytti tyttärelleen ja räjäytti verkon.

Aikoinaan hän oli rumimpien julkkislasten joukossa, mutta yritä olla rakastumatta, kun näet hänet nyt! 🤭💘Tässä 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Travolta ja Preston toivottivat tyttärensä tervetulleeksi!😮😍 Hän on kasvanut aikuiseksi ja perinyt edesmenneen äitinsä eteerisen charmin! 😏🤌Tarkista hänen tuoreimmat kuvansa tästä artikkelista!👇

Elokuva “Saturday Night Fever” leimasi J. Travoltan uraa, mutta juuri hänen roolinsa “Grease”-elokuvassa toi hänelle mainetta ja tunnustusta. New Jerseyssä, New Yorkissa vuonna 1954 syntynyt Travolta alkoi harrastaa näyttelemistä jo nuorena. Tämä johti siihen, että hän keskittyi vain tähän ammattiin, joka teki hänestä myöhemmin maailmantähden.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Hänen muita merkittäviä roolejaan ovat muun muassa “Two of a Kind”, “Get Shorty” ja “Pulp Fiction”. Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, hän solmi onnellisesti solmun K. Prestonin kanssa, joka valitettavasti menehtyi vuonna 2020 pitkän syöpätaistelun jälkeen. Puolisoilla oli kolme yhteistä lasta, joista Ella Bleu on keskimmäinen.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Harva tietää, että he menettivät vanhimman poikansa autististen kohtausten aiheuttaman onnettomuuden jälkeen, joka jätti syvän jäljen heihin kaikkiin. Siitä lähtien Travolta ja Bleu ovat jakaneet erityisen siteen ollen toistensa suurimpia tukijoita.

Aiemmin tytön ulkonäkö aiheutti säännöllisesti kohua. Hänellä oli nimittäin ylimääräisiä kiloja eikä hän näyttänyt lainkaan hurmaavalta äidiltään. Jotkut jopa kyseenalaistivat, oliko tyttö adoptoitu vai ei. Erityisesti Kellyn traaginen poismeno muutti kuitenkin paljon asioita ja Ella on surun ja stressin vuoksi kokenut vartalon muodonmuutoksen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant