“Kuka aikoi kertoa minulle siitä?” Hailey paljastaa kivuliaan raskausoireen viimeisimmässä kuopuspäivityksessään

Se oli toukokuussa 9️⃣, että he vahvistivat huhut ja jakoivat raskausuutisia! 🤗🎉 Ilmoitus kirjaimellisesti räjäytti internetin ja aiheutti raivon Gomezin fanien keskuudessa! 💥😲 “elämä ei kuitenkaan ole ruusuilla tanssimista” edes julkkiksille! 😏👌 Lue lisää – katso artikkeli! 👇

Lyhyesti muistutuksena, että vuonna 2018 pariskunta solmi solmun ja loi kauniin perheen. Nyt on kulunut jo 5 vuotta ja he ovat täällä jakamassa suuria uutisia seuraajilleen. Suosittu laulaja ja malli ovat innoissaan vanhemmuuden syleilystä.

Sanomattakin on sanottava, että se aiheutti kohua verkon käyttäjien keskuudessa. Kaikki olivat häkeltyneitä ja iloisesti yllättyneitä onnittelemalla heitä täysin uudesta elämänvaiheesta. Mainittakoon, että Hailey on nyt jo 7 kuukautta raskaana.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Justin Bieber (@justinbieber)

Hiljattain malli on ollut suorapuheinen ja kertonut yllättäviä yksityiskohtia raskaudestaan. Hän valitti alaselkäkivuista lisäten, ettei kukaan varoittanut häntä siitä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant